Pages

Monday, March 14, 2011

STDs

Enlargement of Phthirus pubis, the pubic or crab louse
Cam kumbang tapi kuman

Salam, korunk pernah dengar nama std tak atau dalam nama saintifiknya ialah sexual transmitted diseases (STDs)..Kalo dok eja dan sebut bunyi std uh pun da tau kan! haa korunk tau kan kenapa apabila korunk nak kawen kena ada macam2 pemeriksaan yang dijalankan! Walaupun aku belum kawen tapi aku tahu serba sedikit kowt!

Okies dokie back to the story oky,..Std ini bahaya tau! macam penyakit yang boleh disumbang kepada manusia..Sumbang maksud laen oky! Sangat bahaya kepada semua lelaki , kalo korunk nak ada keturunan maka jaga lah kesihatan..Jangan nak dok mengatai rosakan anak dara orang!

Damn giler kepada perosak2 diluar sana! maap kepada yang terasa! hehe! Stds ini ada banyak jenis penyakit tau! macam penyakit boleh masuk dalam tubuh badan korunk! Jika korunk jenis hidup sosial or pelayan pelacur yang tegar agar korunk berhati2 lah yer! Bukan korunk lah aku rasa tapi bloger da kawen uh tak apa lah kan! kepada seluruh malaysian lah yer terutamanya!

Contoh2 penyakit yang korunk leh dapat yer lah

  • Bacterial Vaginosis
  • Chlamydia
  • Crabs or Pubic Lice
  • Genital warts
  • Gonorrhea
  • Hepatitis
  • Herpes
  • Molluscum contagiosum
  • Scabies
  • Syphilis
  • Thrush
  • Trichomoniasis


Mesti korunk ada pernah dengar kan salah satu penyakit kat atas ini! kournk mesti tau syphilis bagi lelaki lah kan..korunk mesti hebat kan! mesti tahu! kalo nak tahu lebih lanjut klik sini2 


Ada banyak agi kalo korunk nak tahu! bleh lah klik kat sini! aku nak terangkan lebih lanjut , memang jadi len! dok bace2 pas2 aku pening2 skit sebab dalam bhasa ingeris! apa ku thu aku paham lah sikit2..

attentions
nak tengok gambar2 18sx
tapi dalam bentuk penyakit berbahaya
klik 


Selamat membaca


5 comments:

  1. ni balasan cash untuk dosa penzina
    Entry terbaru padlie: Supermoon: Yang patut kita tahu

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak ek.. apapun mai la singgah dan follow blog saya sekali

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...