Pages

Wednesday, May 11, 2011

Pemilih BajuPening seharian untuk buat pilihan

I love you sahabat

This entry 4 you sahabat, memang untuk kaw , aku nak kongsi cerita bagaimana tuhan bagi aku sahabat ketika aku sedih dan kesunyian masa awal2 aku mengenali dunia Universiti. Yeah aku nak cerita masa aku jumpa kaw sebab kaw sahabat aku .Even kaw cakap cam2 aku tetap tunggu kaw sahabat , bukan apa , yeah aku sayang bella dan aku sayang sahabat aku dan aku tak kisah sejarah awal tapi kini aku sedang mengubah sesuatu dan itu tak salah kan sahabat , love kaw giler sebagai sahabat aku sengal.

First time aku kenal kau masa aku semester 1 di uitm seri iskandar perak.Kau yang teman aku sebab aku memang tak ngam dengan romate aku sangat jadi kaw lah tempat aku mengadu sedih aku masa uh..Aku seronok mengenali diri kau masa uh.

Than aku kenal dengan Mr AA kaw dan si nabila dan encik alip dan semuanya. Bermulanya aku kenal dengan kau dan bersahabat dengan kau , ku terus berkawan dengan sahabat2 yang ada disekeliling kau dan terus mengenali si bella ini

Walaupun mr AA kau cool , tapi aku tetap jaga batas aku bergaul dan bergurau dengan kau sebab aku sayang persahabatan ini . Aku sayang sangat sebab aku hargai berkawan dengan kau giler.Terima Kasih sebab menjadi sahabat aku dan aku nak persahabatan ini sampai tercabut nyawa dari badan.


yeah jujur aku sayang kaw sebagai sahabat aku tapi tak lebih dari seorang sahabat.Aku macam sedikit sunyi bila tak menyengal dengan kau.Mungkin lama2 kaw berubah dan dapat menyengal bersama kau.Ku akan berdoa untuk itu agar kita dapat menyengal seperti dulu.Kau lah sahabat aku yang jauh , even tak pernah jumpa tapi macam da bertahun2 kenal antara satu sama lain.Thanks Sahabat

Aku menanti dan berharap tuhan dapat ubahkan penderian kau dan terus berkawan dengan kau giler.Yeah aku sayang kaw dan juga bella tapi bella ku sayang lebih dari kaw sengal.

p/s : Semalam aku menagis sebab aku da serik hilang sahabat dan aku tahu kaw tak kan tinggalkn aku kan sahabat

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...