Pages

Saturday, December 25, 2010

Ceritera Mona

Terima kasih dekat seorang kawan yang bagitau aku segalannya tentang apa cerita yang telah aku lalui dan kini aku mengetahui cerita yang aku carik dan aku dah jumpa tapi semangnya tak adil bagi aku , aku sedar kekurangan diri aku dan aku tau munkin itu jalan terbaek untuk diri ini.. Dan itu takdir aku  dan aku temui si mona aku ini dan ia terima aku seperti adanya dan bukanlah hanya pada paras rupa aku ini..Dulu aku pernah bagitau kepada mona bahawa aku ini tiada apa2 yang dapat aku bagi padanya just hanya hubungan seorang kawan yang sengal...

Pernah dulu aku bagitau cik mona
aku berithu dia yang aku tak akan dapat beri dia

Keistemewaan seperti orang laen
tak dapat nak beri dia hadiah sebab aku bukan pemboros
aku tak akan ingat hari jadi seseorang sebab aku pelupa
aku tak geti berpakaian smart dan nsem
dan aku seorang yang sengkek dan tak punya harta

the facts is aku ni totally loser dekat mata perempuan

Dan dia membalas dengan senyuman dan kini hampir 2 tahun aku bersama dia , setahun mengenalinya dan setahun kini memilikinya dan aku sungguh berharap dapat membentuk satu kisah yang menarik dan dapat membahagiakan ibu , adek , akk dan cik mona aku , walaupun kadang2 aku terpaksa korban sikit demi mereka kan dan tidak salah berkorban , betol tak...

ti aku perkenalkan cik mona aku k!!
korunk mesti nak tau kan3

FaLLin down?

Hari ini aku bersama cik mona aku, sungguh seronok kalo hari-hari aku dapat tengok muka dia itu.Macam satu kepuasan bagi aku untuk melepas rindu aku . Jujur aku katakan kerana dia lah wanita pertama yang menerima aku seadanya walaupun aku terlalu banyak kekurangan pada diri , Tiada apa yang ada pada diri aku ini dan aku bersyukur kerana aku jumpa cik mona aku .Sudah masok 2 tahun aku mengenalinya , menatapnya , mengambil berat tentangnya walaupun ada suatu ketika aku terlalu bodoh meniggalkannya untuk setengah semester dan membuat dia terlalu sedih dan sepi , dan kini aku mungin telah berubah dan tidak mahu lagi meninggalkan Cik Mona si mangkuk pendek aku itu..

Bagi aku , cik mona pendek aku sungguh bermakna, dulu ku kecewakanya , dulu aku seksa hatinya kini aku sedar, cik mona itu saja yang dapat buat aku tersenyum libar penuh dengan gelak tawa , Tika aku jauh dari family , cik mona lah pencentus idealistik gile aku, dia lah yang sanggup meratah ayam pangang yang aku sendiri tak pandai memasaknya.

Dan kini, aku ada dia, tika aku sedih dan tika aku gembira dan tika aku sangat kehilangan pada waktu sekarang .Mona cik mona oi, kenapa lah dia uh bongek sangat namun si bongek mona uh selalu buat aku tersenyum , mendengar cerita aku yang mengarut marut karut dan tidak terurut tu.

Kekurangan yang ada pada aku
dan perempuan tidak suka sekali

bermula dengan aku...
gemok
boroi
kedekut
pokai
tak ada harta lagi
talkaholics
Unmatured
Less sensativity
Hot tempered
and also
somekind of loserDis is my bongek but she totally BONGOKS , BENGONG , GEMOK dan SENGAL..

but i will say out loud

I LOVE THE WAY YOU ARE , MONA Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...