Pages

Wednesday, February 23, 2011

Hati aku menjadi bisu

Apa yang tidak betul terhadap diri aku ini , walaupun aku menjadikan diri aku sebagai satu petanda arah yang menciptakan aku sebuah jalan yang benar yang boleh memberikan aku sebuah jalan cerita yang benar dan tidak boleh disangkal kan, besh !

HATI = LIVER  JANTUNG = HEART , AKU = ME , MENJADI = BEEN  , BISU = SILENT?

Hati itu liver dan bagaimana buah hati  ataupun dalam bahasa laen my heart?Or pengunaan bahasa aku salah ? tapi aku bukan kisah pun walaupun masih didalam hati ini aku sungguh kisah? Hati menjadi bisu ?! Bisu apa yang tidak kena kan!

Sering kali aku terfikir , layakah aku bercinta? layakkah aku menjaga cinta aku ini , dan sebenarnya masalah ini sering timbul apabila nafsu membakar lebih oksigen dari cinta..[hebat giler bahasa aku] Cuba korunk fikirkan bagaimana korunk boleh dapatkan sebuah jalan penyelesaiaan untuk aku

Aku rasa diri aku masih tidak layak untuk bercinta lagi sebab hati aku masih belum sedia walaupun selama 20tahun aku membujang dan i dont mind to be single sebab aku ramai kawan2 dan kenalan.Kadang2 aku rasa seperti hidup dbawah tempurung!

Mendengar kata2 ibu adalah anak manja ? Betol kew? Apakah dosa yang mereka akan terima bila menipu ibu bapa dan lagi2 seorang wanita bergelar ibu.Janji arwah ayah aku  masih ku pegang hingga sekarang walaupun aku terpaksa korban kegembiraan dan kebahagiaan aku kepada semua family aku sebab ibu adalah nyawa aku , cinta hati aku dan aku bisu ..

Hati aku, jiwa aku , kebahagian aku , cinta aku dan segalanya untuk ibu sahaja ! Jadi biarlah aku begini janji aku melihat ibu senyum setiap hari dan menatap gambaran diLaptop menjadi peneman hidup aku..

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...