Pages

Thursday, January 12, 2012

Kerja lalala kerja lalal

Yeahh salam semua , haish dikala ni lah keje hero banyak pula time3 nak siapkan report practikal , dan2 ada keje nak kena buat , bila sampai rumah sumo malas nak buat , hasihhh x pe3, sem depan last sem hero , hero akan cuba membuat dengan lebih sempurna tok abis belajar dan sambung degree lalu abis dgree jadi cikgu lalu kawen , #mabuk

Tapi x pa lah , hero pun penat layan kerenah supervisor kat office uh , pening pale dibuatnya lah @.@ . Tapi hero sempat jer snap gambar bodoh masa kala busan kat opis uh dan ini lah hasil kejayaannya.

Semoga berjaya kepada kawan2 serta diri hero sendiri , amin

2 comments:

  1. @The HeadMistress hehe , biasa lah gurubesar , hero keje masih main2 agi , dalam opis uh stress sangat

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...