Pages

Friday, July 8, 2011

This is best bro

Muaha, hari ini hero sedang berguluman dengan macam kejadah haram yang mengila sampai kat kedai mamak tadi ketawa macam hantu kena palu hakha...

The best word for today is

THIS IS BEST BRO
Woah ayat ini memang terbaik bila lepak dengan kawan2 mengila aku , si gila mama meya bella dan si kaki pau rokok airy! ahahha..Jangan marah airy ti kite pau si adib plak reramai , ceh pau berdua sahaja nak reramai kan , adeh..

Pale otak mengila memang masuk dalam hidup hero ini , dah lama Hero tak lepak lama2 dengan kawan sampai pagi , shook even ada kelas besok tapi hero rongeng jugak , tapi hari ini hero senak perut secara tetiba sebab makann siang tadi dah terhadap dengan pantas nya dan aku tak cukup tidur agi , mejement assigment here i come for you sayang.

Sudah lah , ini entry khas untuk member hero yang besh dan shoook , si Adibah ini sudah lah hero kenal , perangai lelaki sikit tapi still perempuan lagi lah dan si airy , mmber baru hero , kenal dari si adib ini tapi kenal nan si airy ini macam dah lama sebab boleh masuk kepala lah , shoook lah korunk , awesome gila nak mati! hakha!!

The second best word is 

THIS IS BEST BRO

still use same word bcoz its show some awesomeness
oh yeah!5 comments:

 1. howdy howdy ! this is best brooooo ! haha :P

  ReplyDelete
 2. this is superb besh bro!

  i know this is the best but there are something else that are the best of the best?! ahha

  pe ku cakp nie! hakahka

  ReplyDelete
 3. jadah pe kau merepek ni haaaa ? bongok ! =.="
  oyy , aku kebulor ni !

  ReplyDelete
 4. haha..jom lah kite mok g mkn! hakah! aku lagi kbur dib smlm! ptg nie mcam mner?

  ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...