Pages

Thursday, July 14, 2011

Sedih

Woah , sedih hero tengok 3 2 1 cinta even orang kata tak besh tapi hero tengok juga , tapi cite dia memang slow tapi kena dengan jiwa hero lah . Kah kah kah , masa hero tengah dok layan feeling cite sedih tetiba birdy dok cakap 

"bro asal mata kaw uh?"

ceh , mentang2 hero tengah layan feeling sorang kaw boleh buat lawak lagi ,last2 birdy tidur dulu sebab dia kata dia tak tidur semalam siapkan kerja2 dia uh , adeh kesian si birdy ini , hero pun da blur2..Haa berbalik pada cerita 3 2 1 cinta uh , woah macam kena betul nan jiwa hero , dulu ex hero cakap , hero macam si parrie andrie dalam cerita filem pe ntah , tapi bukan 3 2 1 cinta lah tapi len , woah giler awesome , dia kata hero romantiks , woah totally ohsome! tapi hero tak lah macam uh , tanya lah kawan2 hero , bagaimana hero sebelum dan selepas kenal dengan hero , totally berbeza bro and sis.

Hai, bila lah hero nak bercinta pula nie , macam tak ada masa , macam ada masa , macam nak tapi macam tak nak , ntah lah hero pun tak tahu camne :] Orang kata lelaki tak leh hidup tanya perempuan , haa memang betul lah uh , tak boleh hidup pun tanpa wanita , bleh hidup tapi rasa macam sunyi sahaja, adeh bila lah hero nak bercinta ini , kah kah kah..


Haaa , cerita si bella, woah kenapa hero selalu cerita pasal si gadis ini , nak buat macam mana , hero kenal lama , kepala pun ngam , dia jer paham hero cerita hero , yeah ...Nama penuh dia NUR ADIBAH NABILLA , muahaha..amek kaw , hero kasik nama penuh punya , she cute but totally opposite when u know her! Dulu pangil dibah , pas2 jadi nama adib than masa bila ntah open cerita yang ada someone call her bella, than hero berfikir , si bella ni kasar , biar lah hero panggil dia bella than adib , bcoz i think i can change it a bit , Bella , hero tahu bella ramai kawan lelaki tak semesti perlu menjadi lelaki bersama2...akhak..Tapi that cool for me bella.. I loike it!

Lagi2 , dia lah boleh buat peneman hero , makan tengahari , makan malam , quiet oky la , skung pun tengok hero nan bella pun oky , lepak sama , makan sama , sap kok sama2 apa lagi tak sama , tapi sama yang berbatas lah sebab hero hormati wanita didunia ini , keh keh keh..mau jengah tak blog si bella , she cute when she fallin sleep at my workplace bcoz there a sofa at there, hahah! Ye lah kadang2 teman hero till 2am , baru balik tidur , Thanks bella sebab teman hero , lepak nan hero , ohsome giler bersama , ketawa mengilai bersama2..Ur the best sis bella , keh keh keh....Hero kan abang !

sapa berminat meh lah singgah blog bella nie , she nice woman and guys..Oh , confused at here, Hehehe :p

Life is beautiful .

klik sahaja pada header dia k
LIFE IS BEAUTIFUL
that rite bella, 

arius

7 comments:

  1. haha..hero mmg jiwang karat :P

    ReplyDelete
  2. mner ada, hero tak jiwang tapi penuh perasaan! hehhe

    ReplyDelete
  3. header uh nampak sexy !
    kan aku da cakap ,
    SHARING IS SEXY . muahahaha :P

    ReplyDelete
  4. haha..dh jiwang tu x nk ngku la..mke legend..tp lam aty ade tman..bunga2 lagi..

    ReplyDelete
  5. hahah!

    @bella : sye mmg sexy! werk

    @zatie! biasa lah, biar muka lgend tpi hati kiut

    ReplyDelete
  6. danial : bukan kau yang aku maksudkan . bibir kat banner blog aku uh . BHAHAHAHAHA ! :P

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...