Pages

Sunday, July 10, 2011

Buat-buat sibuk

hai , asal rasa malas plak hero kali ini , adeh rasa cam apa lah hero ini , kerja malas study rajin tapi nak buat assigment memey hero malah sikit , hahah + ada plak si kaki tacing disebabkan tak tahu kenapa , jeles kot , tetiba tarik muka , macam bangkai gila . Pedulik apa hero , kaw nak tacing ke apa kew , hero bukan mak bapak mereka nak pujuk2 ala bushuk3 gitu. FUCK UR SELF DUDE


Haha, ini kisah benar seh , muka da skema tapi hati macam budak2 , kuar2 bilik senyap tengok porno , adeh , ada lagi manusia yang still tengok porno , hey if u want to get a sex please find someone that u can do with not by FUCK UR SELF or masturbate lah , hey ,,,sial lah...ops terlucah pula :3

Okies , abaikan benda diatas ini sebab ini semua cerita belakang , cerita pengopen entry hero, buat2 sibuk , keh keh keh . Pernah kah korung semua jumpa makhluk begini yang suka buat2 sibuk macam dia uh tokey kedai , tokey kedai pun tak macam uh , adeh , + ada pula seko budak nie , haha..Kelakor hero tengok , cerita umpama dia lah ULTRAMAN yang terbatu selama berjuta2 tahun dari dahulu didalam gua, Adeh.. SABAR JEK LAH..

Point entry ini adalah , hero sedang malas nak buat revesion < betul ke eja nie > or ulang kaji sebab besok ada test lah , wish me luck k! adeh 2 test 4 tomorrow! :p

5 comments:

  1. sape yang kau mencarutkan ni wey ? haha ! :P

    ReplyDelete
  2. revision <-- the right spelling.

    hahahahaha..awat nie darnel..ada masalah ke?

    ReplyDelete
  3. @mary ann ;) ntah lah, sikit lah tapi still bersabar sahaja smpai skg! heh :p

    thanks tjuk ejaan btul! hehe! BI slow skit tapi sdgn berusaha improve! hehe

    ReplyDelete
  4. @Adibah Yusof haha! biasa lah! kaw mcam x tahu! tapi mmg x tahu!

    heheh! nanti kaw tau lah adib! heheh

    ReplyDelete
  5. @Mr Danel ye ye . dah tahu dah . kau cerita :P

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...