Pages

Tuesday, June 21, 2011

Jantung Berdenyut lemah

adeh! hohoho!! semalam hero gi klinik buat medical chek up keatas diri hero yang tak superhero ini , adeh macam2 doc tanya hero tapi disebabkan hero tak berapa sihat hero jawab lah apa yang doc tanya ! Doc pun dok suka2 raba badan hero dengan alat pendengar dia uh! adeh!

sehari dua ini hero alami sakit yang tak pernah hero rasa, bangun2 pagi hero rasa macam angin masuk perut tapi ini bukan angin sebab dia datang kejap2 pas2 belah begitu sahaja than tetiba rasa dengki dia datang balik! adeh hampeh punya sakit, gastrik ker hero ini , harap tak lah!

hero pun pening sikit plus benda yang paling paling hero takot doc cakap denyutan jantung hero sangat slow dan lembab, hero aktif jugak lah tapi kebelakangan ini hero makin slow skit tak tahu mungkin sebab penat kot uh lah hero cepat letih kot , yer lah sebab hero buat part time malam kan3


50 beat /minute

woah lemah giler! adeh! apa nak jadi kat danial ini ,cepat sangat letih!

doctor cakap badan hero oky tapi hero obes?! dia ingat hero bonzer ke pew?! hero cakap lah hero student than dia buat2 muka terkejut , dia tanya umur , hero cakp 20 tahun lagi lah dia buat muka dia ! damn punye doctor ! haha T^T

jantung hero berdenyut lemah?! hero setiap malam kerja tak kan tak ckup agi kot! setiap petang hero buat sit up dan pumping?! tak cukup kah?! adeh?! hero blur kebelakangan ini! hai..rindu semua orang! hero pun nak bw tapi hero tak ada masa! aheheh!


6 comments:

  1. mesti doc tu g tau apa puncanya kan...

    ReplyDelete
  2. @m!ra_mahara bgtau tapi hanye hero dan doc sje tahu! hehe!!

    aduh!

    ReplyDelete
  3. @afiqazizanthanks , hero pun tak thu nk buat apa! hope cepat2 kembali aktif jantung ini! hurmm

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...