Pages

Tuesday, June 14, 2011

Day 1 - no fb & who want join hero bloglist ?

salam , akhirnye , hampir sehari hero tak on9 , ini nafsu dikawal berhadapn dengan laptop yang mempunyai broadband yang bergerak dan mungkin ini adalah salah faktor setiap fb user addict dengan fb sangat2.

Hero sebenarnya menjalankan kajian terhadap diri, mampu kan diri menahan daripada godaan fb yang hanya dihadapan mata ?! 0.0 .. semua dihujung jari cume nafsu sahaja yang mampu menahan kita daripada on9 kan diri bersama2 fb.


SAY NOSay no to facebook tapi sejauh mana kita mampu lari , user fb dekat berjuta mungkin berbillion diserata dunia , ntah ntah alien pun men fb klo kita tak tahu, mereka bersembunyi dikalangan kita.. 0.0||| , jangan gabrah , mana lah kita tahu kan , sahaja cakap begitu dan begini..

Kepada semua yang muka da kecut perut uh boleh lah bersama2 disini say no to fb ini , tapi sebenarnya hero pun tak tahan, adeh..camne lah nak buat bloglist ini, waduh.kepala pening, tolong hero cepat ..Otak cramp...geeezz.. dumm kebabooom...

Dont worry hero masih oky , itu cume sebahgian dari hero , clone sahaja..Hero masih elok disini. OKy back to blacklisted ekh silap bloglist , ada tak yang nak join if hero buat?! 

Tapi hero perlukan bantuan kawan2 dan reader yang sudi joined bloglist ini ,harap dapat tolong hero promote kan acara marathon bloglist hero nanti boleh tak?! if boleh anguk kepala dicoment bawah , tak pun mengetag sahabat blogger2 yang lain pun boleh ..

Siang sikit nanti hero update lagi , untuk bloglist hero ini ,sebenarnya dulu ada bloglist tapi skung hero da buang sebab uh bloglist guitar chord web semua jdi skung hero buat baru untuk korunk semua even blog hero tak lah traffic mencanak mana tapi boleh lah buat bantu kawan2...

oh yeah!
arius..anguk kepala kat box coments yer! anguuk2 geleng2 jangan tau! heheh..
salam

2 comments:

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...