Pages

Sunday, May 29, 2011

Arrived

Alhamdulillah akhirnya , sampai aku dekat perak , bukan nak bangga tapi aku terpaksa datang ke perak sebab nak sambung pembelajaran aku , Maap Group Blogger perak. Aku perantau datang dari jauh ke sana sini untuk membantu keluarga aku kelak.

Hai sampai ke Ktm Batu Gajah perak pada jam 7.41 p.m . Janji ktm memang tepat dan tak boleh dilupakan betul, dekat tiket ktm tertulis jam 7.41 p.m untuk tren Ets sampai .Happy gila betul sebab mula ada awek uh mintak aku tkar tempat nan kawan dia tapi aku tak nak , than dia belah duk nan member dia..Hakhakhka..Jahat giler aku , dia dah cakap kalo keberatan tak pe, lagi2 memang aku tengah berat nak angkut barang ke hulur hilir kan..Jahat seh aku, Kalo Froggy tau mesti dia kecewa sebab aku tak gentelman , dalh lah froggy uh dr love.. hehe

Panas pulak ktm ini , ada kipas tapi tak bukak .Adoi sungguh panas seh.Kadang2 aku pasrah jugak lah tengok ktm ini , laju memang laju tapi ramai sangat penumpang yang suka buat bising macam tren uh bapak dia punya.

Kisah penumpang , tadi aku dok bising kat india belakang aku ini , dia boleh bukak lagu india macam orang satu coach uh semua india paham lagu yang dia mainkan itu , aku frust gila dan aku mintak lah dia suh slow kan volume tapi dia buat dek jer last2 aku bising , mencarut punya mencarut dia pun off..hakhakhak..Dah Lah aku frust tadi , Nasib india uh tak berapa baik jumpa aku..

Hai tunggu pula si kamil tuk amik aku dari sini , dah lah tak ada orang , mau aku tinggal sini sorang gamaknya.Maner lah kamil nie, hahah..Kamil ini kire best frends aku lah, tapi kadang2 dia ngaruk guk nan aku tapi sekarang da oky, kitaowg saling sayang menyayangi.

Haa , lupa pulak. maap yer angah Dila Bahar dan alang Dayana Ramli sebab tak contact korunk mase achik sampai KL..Heheh..Bosan jer achik duk rumah spupu..hahah..Bosan yang teramat sangat lah hari ini, hahah..

love you all bto-ians.Kali ini aku ingin sekali sekala ikut nasihat blogger pro.Koruk tahu aku da penat sangat dan letih sebab blog aku da mati sebenarnya kan tapi apa aku kisah , blog aku adalah diary dan journal aku , kongsi segala apa yang aku tahu untuk semua.

Nak tarik balik reader memang susahkan , pembaca lagi susah ekh silap followe , sebab aku malas sangat nak backspace kerana ibu kata ,


Danial , pandang kebelakang buat kita lupa , Fikirkan masa hadapan agar dapat menjamin masa hadapan.

Salam semua

4 comments:

  1. join gath BP buat BBQ sabtu ni. 4 jun !!!

    ReplyDelete
  2. @Muhd Fadil haha..insyallah fadil..haha..ti bincang tok hari ahad plak 5hb..jadi trun kL tak?!

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...