Pages

Sunday, January 9, 2011

Saya Blogger Johor

Salam semua, entry hari nie sempena malam yang cukup indah ini , Saya Danial ali dengan senang hatinye menyeru rakyat blogger semalaysia menyaport blogger2 johor dan negeri2 dalam malaysia ini..Entry kali nie danial ingin join blog pilihan malaysia lah.Organizer mau danial wat satu entry pasal blogger johor sebab danial nie orang johor dan orang berdarah jawa + bugis menjadi JAGIS?! Mesti pelik kan! Meh kite jerit sama2 oky

1
2
3

SAYA BLOGGER JOHOR!
DAN SAYA ANAK  JATI JOHOR!
SAYA ANAK MALAYSIA!



Bangga tak kali ini , haa kepada korang yang mahu join boleh klik link kat bawah nie sebab link nie wajib danial kena taruh disini ..Heheh..Bkan terpaksa tapi nak tolong blogger laen jugak!! klik bawh sini tau


Start with nama dulu k..Nama sya seperti diatas , iaitu danial ali tapi korunk boleh panggil sye Danial , Darnel , Dan or paling femes di Uitm sye belajar sekarang ialah ATOX...Manje tak name atox uh, femes guk lah tapi dalam keadaan laen lah femesnya..hehee..

atok
Hurm status sye , sudah berumah tangga dengan isteri tercinta walaupun masih muda tapi saya sudah berkahwen jadi jangan terkejut pulak nanti..Hehe..Maap2 sye bergurau sahaja, saya masih bujang dan sudah berpunya oleh cik mona saya..Tengok seorang atok dapat awek muda tau! heheh

Facebook ? Hurmm saya tak ada facebook tapi mukabuku depan sejarah saya adalah sebab pentingkan , Korunk boleh carik saya dekat facebook dengan klik button search dan taip nama saya Danial Ali ataupun carik mengunakan email sye Inmatebro@yahoo.com ataupun korunk klik jewk bawah nie kan senang...hehehe

Facebook saya!

Daerah jajahan..Oh tidak![dot]com , Saya bukan penjajah tapi saya da jajah banyak minda anak muda mudi sana sini sebab saya sudah berpengalaman mengkaunselingkan anak2 muda hingga bertemunya tangan dengan badan..Saya dilahirkan di Batu Pahat johor dan dibesarkan di kota tinggi dan kluang ..Nak cakap pe besh kat sini tak tahu lah tapi bagi saya Batu Pahat or Bp sungguh terkenal dengan macam sebab Bp sudah menjadi Bandaraya Batu Pahat dan sungguh besh lepak sana siang dan malam sebab ramai orang melayu kita bukan macam dikluang sini hanya ramai orang bukan melayu jadi kurang sikit lah..

Special thing about Kluang

Railways coffea !
SULTAN JOHOR MINUM KAT SINI TAU!
korunk kalo tak cuba rugi.. Cara2 nak dapatkan kopi ini dengan 

1.Datang awal pagi gile babeng punya
2.Tercegat berdiri belakang orang yang tengah minum
3.Duduk cepat2
4.Order kopi dan roti bakar lah
5.enjoy ur meal


Bukti sultan johor makan tau

SULTAN JOHOR SKUNG

ROTI BAKAR
sexy tak
Kopi O nie kesunyian
KOPI + ROTI BAKAR, benda terbaek yang korunk akan sumbat dalam mulot kalo datang sini tau kalo tak rugi giler korunk seyh!!Sumpah saya sakap ..

Tempatnya

Carik Station Keratapi
pas2 korunk tengok kedai depan konter tiket
uh lah tempatnya
senang kan!



Moh lah korunk datang kLuang sini yer
Saya kan bawak korunk kalo berminat
macam2 ada dekat kluang nie
tapi ini paling spesel lah!
yeahh!

Terima kasih

11 comments:

  1. salam 1 johor...blogger johor dtg menyinggah..hehe
    yup2, mmg best kt situ..fofular kot..hehehe..

    selamat menyertai segmen ini ye mr.danial..=)

    ReplyDelete
  2. Hhaha...CIk mimi guk!
    aaahah
    salam 1 johor dan 1 malaysia

    x sbo nak balik klg!
    aahah

    ReplyDelete
  3. KLUANG CAFE..hheee, pakcik kite salah seorang family kluang kafe nih...kawin dgn makcik kite..ehh, best roti bakar kaya die kan..

    ReplyDelete
  4. Lahh yekew?
    kire kawen campur lah ekhh?

    ReplyDelete
  5. sowi ye lme x update...hacker dh update dh..ad hadis menarik tuk kowang semua..lau suke..jadila membe hacker ye...

    ReplyDelete
  6. sye tak suke Kl! hkahka guro2!!love malaysia!!

    ReplyDelete
  7. alamak! windunye dengan roti bakar kluang..waaaaa.. abc penah dok kluang tau. taman emas^^

    ReplyDelete
  8. hahahah!!!woahh tmn emas!!dekat nan danial lah!
    taman permata!

    ReplyDelete
  9. Berkunjung ,saya dari Johor =)

    http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-johor.html

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...