Pages

Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

Sedang aku bosan dok blogwalking tiba aku dapat tag untuk jadi salah satu pencarian bloger peramah 2011 nie.Nak kenal dengan owner just klik bawah ni k.Dok jalan2 carik makan pagi2 buta nie terjumpa lah aku nie kat blog  member aku ni..Pe lagi aku pun happy gler dapat nak join skali lah!!yuohohoho!!! Jom join ti ku nak tag ramai orang skit lah..Mau jadi peramah tapi aku memang peramah kan2


Aku dijemput oleh cik mryna tok join pencarian ini yang dibuat oleh ahsfantasy24 ..Tidak apa pasni korunk boleh lah layan kan tok join pencarian ni guk kan.Hehhe..Jom lah join sini...Pasni aku akan merayap aja k! Dok merayap memang hobi aku

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan dalamlist blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

DItagkan kawan3 aku untuk join

Pas dok nyibok dan mengaco orang kat rumah dan site masing3 nie lah kawan3 yg aku slalu mngetag mereka!!


9 comments:

  1. uitt darnel...
    cm x lyk je...T__T
    tme ksih mnjemput..

    ReplyDelete
  2. yeah love u danial, thanx ingat i , kahkahkah

    ReplyDelete
  3. Huhuh thanks tuan blog kalau suka faham2 jer lah hehehe gurau... seronok dpt joint contest ni..

    ReplyDelete
  4. nak masuk bende ni tapi da terlambat hahaha

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...