Pages

Monday, December 20, 2010

Day 1 :pD with love Dinner niyte

Alhamdulillah, Kenyang betol malam nie pas diner td kat area Telok kemang uh..Huuu makan cam orang perang kelaparan masing3, makan siang td kul 12 tengahari dekat Perhentian pagoh pas2 malam baru diner.Macam2 disumbat dalam pewot ini, kenyang dan gembira bila makan dengan family beramai-ramai sebab dah lame danial tak makan ramai bersama orang yang bernama ayah sebab ibu danial pun baru kahwen lepas arwah ayah meninggal 10tahun lalu ...sob3 T^T terkenang!!

Oky , back to mood gembira tadi sebab tak mo sedih3 kan dan hilang kn mood horny aku ops gembira ! Wokey3 korunk nak tau tak pe benda ku melantak malam2 tadi kan..Besh gler dok makn tok 8 orang dan nie lah lauk2nya ..bukan nk menunjuk tapi just nak bagitau jewk!!

The Menu's

Ikan siakap 3 rasa 
Sayur khailan ikan masin
telur dadar
kangkung
Belacan [x pedas lngsng jadi x sentuh]
tom yam campur
dan jugak hidangan utamanye
The great white Special dish is
Nasi Putih lah!!

Makan mase uh cam tak ingat dunia da lepas ada plak meja depan ada awek cun baru duduk dengan family, dan terpaksa lah danial cover cara makan pelahap menjadi orang yang sopan tapi tu sumo dusta , lantak lah awek cun ke pe, danial makan biar danial makan cara danial kan3..Awek uh usha danial makan dengan gelojoh dan gelap , danial pun pandang dengan muke nak makan orang pas2 awek uh trus terdiam dan buat2 pandang tempat laen!HIkhikhi.. Ingat nak tegur td mase nak balik tp bila senyum kat dia , dia tak senyum balik jadi danial tak jadi nak tegur awek uh..Melepas lagi danial !! 

Tak pe, danial masih single, jadi sapa sudi nak jadi makwe danial! hehe!!Bajet plak danial nie..HIkhihi...

Bersambung lagi tau!!Tunggu!!

2 comments:

  1. yeah lah !!kat ne agi!ku kat pd?sonok tp bowsn!hkahkahka

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...