Pages

Friday, December 31, 2010

Batu Pahat Ke Kluang

Hurm semalam aku shoot balik kluang dari Bp 15 minit sahaja sebab sudah janji dengan kawan nak lepak lepas aku ada tahlil kat rumah atuk aku..Punya lah balik sorang2 dalam kereta bawak laju lagi sebab nak kejar mase .Mase sudah sampai dekat Ait Hitam aku roger lah sorang kawan aku nie , aku bagitau dia yang seorang dari member tak dapat lepak sama and then dia cakap tak jadi nak lepak mase tu memang aku bengang gile tapi sebab sahabat aku paham dan aku kenal semua sahabat2 aku jadi aku tak bape kesah lah , sesampai di kluang aku memaksa sorang lagi sahabat aku melepak bersama dan aku tau melepak berdua memang tak besh jadi kami just lepak borang kosong pas2 diam pas2 shehsa skit..

Apalah salah nya lepak dengan aku nie, walaupun sorang sahabat tak ada tapi meh lah lepak jadi tak lah aku balik tak merasa apa2 kesedihan..Eceh..Aku jenis tak kesah tapi macam berat lah sebab benda yang sama macam tuh dok berulang alik terjadi dekat aku non stop macam ada orang buat u-turn dekat depan dan belakang aku nie.


Sabo lah danial kan.. Da memang begitu dan kepada kawan bloger yang ingin menjadi kawan atau sahabat aku , aku nak bagitau diri aku awal2 dulu

aku nie

Membosankan
tak function
aku sengkek
tak rase sefahaman
aku nie mulot jahat
tak layak panggil aku sahabat
tikam dari belakang
suke buang mase

ni lah diri aku dan hope korunk tahu dan kenal sapa aku , dalam mase yang sesimple ini
ada banyak keburukan dari kebaikan dalam diri aku ni
jadi wajar lah korukn memilih sahabat korunk

jangan dapat sahabat macam aku
korunk akan menyesal
dengan blog ini aku da commit satu kesalahan

aku da cerita keburukan sahabat
maap sahabat
aku tak layak dipanggil sahabat

jump kang

2 comments:

  1. Ehh ,,, x yah la jump2 tuh .... he3 ..

    ReplyDelete
  2. tak der manusia yg sempurna bro...sabar lerr...

    ReplyDelete

Muke Cumel Hero Lah

‎(●*∩_∩*●) ╠╬╬╬╬╬〠╬╬╬╬╬╣ (*^ -^*) (-'_'-)(◡‿◡✿) (◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (✖╭╮✖) (≧◡≦)(✿◠‿◠) (◑‿◐ )(◕‿- )✖‿✖ ಠ_ಠ (╥_╥) (╯_╰)(╯3╰) (╯▽╰) (⊙▂⊙) (∪ ◡ ∪) (≧ω≦) o(≧o≦)o ٩(-̮̮̃-̃)۶ <(((((((((((((( (◕‿◕)⊰ ◤(¬‿¬)◥ ♥╣[-_-]╠♥ ¯\(©¿©)/¯ (x(x_(X_ x (O_o)x_x)_X)x)\m /^.^\ m /(~▽)~(6ω6)(6?6)(◑O◐)(¬▂¬)(a❤‿❤a)(✿ ♥‿♥)(a♥‿♥a)(^o❤‿❤)^o٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶(a◕‿◕a)(╯5╰,)‹(•¿•)› d|-_-|b d(-_-)b (⊙_◎) (─‿‿─) (⋋▂⋌)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...